American Steakhouse

Steakhouse op Texel

Restaurant Public Grill is hét Steakhouse op Texel. Het restaurant is gezellig en sfeervol met een typisch Amerikaanse inrichting. Rode banken, koperen lampen en rode wandbekleding springen direct in het oog. Waan jezelf in een compleet andere wereld en laat je verrassen door onze verrukkelijke gerechten voor een goede prijs.

Menukaart: steakhouse gerechten

het menu van Public Grill is zeer uitgebreid. Zoals je van een grill restaurant kunt verwachten, serveren wij heerlijke vlees en visgerechten van de grill.

Kom genieten van een goede entrecote, steak, grill mix of spies. Ook serveren wij malse spareribs, lamsvleesgerechten ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor vis. Vegetarisch eten? Bel even en wij maken iets speciaals klaar.

> reserveer nu een tafel

Lunch en borrel

Ons Steakhouse op Texel is op aangepaste tijden geopend ,zie publicgrill op google voor de tijden, voor de lunch en borrel bent u van harte welkom. De lunchkaart bestaat uit heerlijke broodjes, salades, uitsmijters, burgers en plates. Voor bij de borrel hebben wij diverse hapjes en snacks, zie onze menukaart.


Galerie De Hollebol

Boven het restaurant is een galerie/expositieruimte gevestigd. De galerie is te bezoeken via het restaurant. Het is dus ook mogelijk om een diner te combineren met een bezoekje aan een leuke expositie!

wij zijn blij dat de galerie de hollebol weer geopend is,dit seizoen exposeert Ab Kouwenhoven bij ons waar we erg trots op zijn,hij exposeert texel zeezichten en landschappen.

Simon smits is dit jaar ook weer bij ons in de galerie, hij heeft een nieuwe collectie prachtige foto geëxposeerd bij ons.

Ingmar Moerbeek is ook dit jaar weer bij ons met zijn mooie collectie.

Erg leuk is dat alles zijn eigen verhaal heeft en daarom het zo uniek maakt.


Heb je een grandioos of een vernieuwend idee voor onze galerie, kom langs of bel ons.